vloeren onderhoud

De sproei-extractie handelwijze is de meest gebruikelijke methode omdat het een zeer effectieve manier is om de hardnekkige, oude ingetrokken vlekken te bestrijden. Geur en urine vlekken van een huisdier in vloerkleed, meubelstof of tapijt vormt hier geen probleem. Let wel – hoe sneller des te beter, dus niet te lang wachten ! Deze methode is geschikt voor meest voorkomende soorten vloerbedekking, vloerkleden en meubilair stoffering. Onze middelen zijn niet irriterend voor de luchtwegen en milieuvriendelijk.

Bij sproei-extractie methode wordt water met reinigingsmiddel onder druk in een reinigen oppervlak gespoten en onmiddellijk weer opgezogen. Op deze manier wordt grote hoeveelheden vuil uit de meubilair of een tapijt verwijderd. Dit is de meest geprefereerde methode van meeste meubel en tapijtfabrikanten omdat op deze wijze de diepste vervuiling worden verwijderd en alle residu worden uitgespoeld.

Na het reinigen van uw tapijt of meubilair bestaat ook de mogelijkheid om deze te impregneren. Dat betekend het aanbrengen van een product met afwerende eigenschappen. Dit proces zorgt ervoor dat uw tapijt of meubilair langer fries en schoon blijft en vuil minder kans krijgt zich te hechten.