Zorg om en voor het milieu is een breed maatschappelijk besproken onderwerp.

Ook bij Conica staat dit hoog op de agenda. Dat doen we niet omdat het nu eenmaal moet, maar omdat we vinden dat we verantwoordelijkheden hebben tegenover de maatschappij. Als bedrijf willen we er alles aan doen om een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk achter te laten.
Dit doen wij door o.a. het gebruik van biologisch afbreekbaar, duurzaam materiaal en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.
We verplichten ons om meer te doen dan wettelijk wordt voorgeschreven en werken we er systematisch en continu aan dat ons bedrijf het milieu zo min mogelijk belast. Deze inspanning verwachten wij ook van onze leveranciers.

 

Wilt u weten hoe groot is uw stukje Aarde doe dan hier de voetafdruktest

Met Z’n Allen

 

Allemaal kunnen wij helpen om de balans tussen natuur en mens, Aarde, onszelf en toekomstige generaties een toekomst te bieden door voor de duurzaamheid te kiezen.

WWF

Bouwen aan een toekomst waarin de mens leeft in harmonie met de natuur, dat is wat het Wereld Natuur Fonds doet.

lees meer

Bio Futura B.V.

Vele huidige milieuproblemen vragen om duurzame oplossingen. Wij zijn overtuigd van de voordelen van biologisch afbreekbare producten en streven ernaar de traditionele “petroleum plastics” zoveel mogelijk te vervangen en het gebruik van bioplastic door consumenten en organisaties aan te moedigen. Bio Futura B.V. verschaft informatie en biedt oplossingen aan met betrekking tot milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.

lees meer

Onze Sterke Kanten

  • flexibel
  • op elke project een vaste personeel
  • contracten binnen 1 maand opzegbaar
  • werken met milieuvriendelijke producten
  • betrouwbaar
  • vriendelijk en discreet personeel
  • lage tarieven
  • flexibiliteit
  • afspraak is afspraak

Onze Gegevens

Conica Schoonmaakbedrijf VOF
Gotenburg weg – 7
9723 TK Groningen
mobiel 06 42490382

tel (050) 2803315

info@conica.nl


 Gratis Offerte Aanvragen  

Schoonmaak Nieuws


Volgens schattingen sterven elk jaar 1 miljoen zeevogels en 100.000 haaien, schildpadden, dolfijnen en walvissen door ingeslikt plastic. Het terugdringen van de hoeveelheid plastic afval in zee kan ook leiden tot een vermindering van het gehalte microplastics in onze voeding en drinken.

lees meer ...