visie & mvo

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wij Conica vinden Maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk en maken dus bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan.
Milieubewust ondernemen is voor ons een belangrijk onderdeel van het MVO evenals de sponsering van bijvoorbeeld lokale verenigingen en goede doelen. Diverse sportverenigingen, maar ook goede doelen als Kika worden dan ook jaarlijks door ons gesponsord.
Daarnaast helpen wij actief mee bij projecten en goede doelen door bijvoorbeeld het inzetten van mankracht en expertise. Ook wel Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) genoemd.

Doordat wij gebruik maken van moderne, milieubewuste technieken en deze combineren met een sterke logistieke organisatie en bovenal klantgerichte benadering kunnen wij u een alles-onder-één-dak concept aanbieden. Door de combinatie van onze facilitaire dienstverlening en diverse aanvullende services zorgen wij ervoor dat we u als klant zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.

Makkelijker dan dit kan het niet en bovendien bespaart u in de kosten en heeft u de zekerheid dat de resultaten niet te wensen overlaten. Dat is wat dienstverlening voor ons betekent.