Over ons.

Conica is een schoonmaakbedrijf dat al sedert het begin bij haar klanten een afdruk van goede reputatie achterlaat. Dit vooral te danken aan haar discretie, oog voor detail en een eerlijke service. Zonder valse beloften noch overeenkomsten met ‘addertjes onder het gras’. 

Wij bieden een facilitair totaalpakket gericht op diverse branches. We zijn  werkzaam in de zorg, fitness – sportscholen en industrie. We verzorgen bij onze klanten niet alleen het schoonmaakonderhoud, maar ook andere facilitaire diensten, zoals glasbewassing en specialistische reiniging.

kasia-conica
bureau Conica

Snel & Vriendelijk Service

Hallo, Ik ben Kasia Rijmas. Bij Conica Schoonmaakbedrijf ben ik eindverantwoordelijk voor alle projecten binnen ons bedrijf. Ik zorg ook voor de duurzame relaties met onze klanten. Dat realiseer ik via vier belangrijke regels op te volgen.

Onze diensten...

kantoor schoonmaak

Glasbewassing

opleveringsschoonmaak

Interieurverzorging

facilitaire diensten

Tapijtreiniging

Voorheen werkten wij met de bekende grotere schoonmaakbedrijven, maar na een aantal negatieve ervaringen zijn wij met Conica in zee gegaan. Wij werken nu sinds 2010 naar volle tevredenheid met de vaste ploeg van Conica, en we waarderen hun flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Uit ervaring met de grotere bedrijven kwamen er veelal verschillende mensen schoonmaken, nu hebben we altijd dezelfde ploeg die alle details kennen. Daarom geven wij graag een positieve referentie af omdat wij uit volle overtuiging kunnen adviseren om de schoonmaak over te laten aan de mensen van Conica! Betrouwbaar; afspraak is afspraak
Bram B.
Groningen

Referenties